Advies

Wij van Uitzendplaats hebben jarenlange ervaring binnen de uitzend- en payrollbranche. U als uitzendbureau ondernemer loopt regelmatig tegen processen, ICT, software, personeel vraagstukken etc. aan.

Wij willen u daar graag bij helpen en onze kennis met u delen, zodat we uw uitzendbureau verder kunnen helpen. Neem gerust contact met ons op en vraag naar Franck. Franck Antonides is eigenaar van Uitzendplaats en helpt u graag verder.

Trainingen

Wij vinden dat onze software geen training nodig zou moeten hebben. Het zou allemaal in ėėn keer voor u duidelijk moeten zijn. Dit is ook de reden dat u zich bij ons online kunt aanmelden en meteen van start kunt gaan. Vanuit deze werkwijze kunnen wij onze lage abonnementsprijs in stand houden. Eenvoudig, snelle en duidelijke software voor uitzendbureaus.

Soms kan een training van de software en het proces wel handig voor uw bedrijf zijn. Uw medewerkers krijgen dan een beetje achtergrond informatie en een gevoel van ons bedrijf, visie en mogelijkheden. Daarom staan wij open om u op locatie uitleg te geven over de functionaliteiten. Dit doen wij voor 95,- euro per uur inclusief reiskosten en reistijd.

Let op! Demonstraties van onze uitzendbureau software in combinatie met de payroll dienstverlening (backoffice voor uitzendbureaus) of een nieuw door ons te maken uitzendbureau website is uiteraard volledig gratis.

Geïnteresseerd? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Wij combineren online platformen en bedrijven
om onze werving- en selectiesoftware te versterken.