App onlineUUR

Tegenwoordig wordt voor alles de smartphone gebruikt. Steeds meer flexwerkers en klanten willen ook hun smartphone kunnen gebruiken om gewerkte uren te declareren of goed te keuren. Dit kan Uitzendplaats voor uw uitzendbureau mogelijk maken met uw eigen App.

Uitzendplaats kan deze app voor uw uitzendbureau ontwikkelen en voor u in de Apple store en in Google Play zetten. Zodoende heeft uw uitzendbureau een volledig eigen app voor het verwerken van de gewerkte uren en dat geheel in uw eigen huisstijlkleuren en met uw eigen logo. Kortom, uw eigen look-and-feel.

De flexwerker heeft met deze app overzicht over zijn reserveringen, kan gewerkte uren declareren en ook diverse documenten inzien en downloaden op zijn smartphone. Uw klant kan gemakkelijk de gewerkte uren goedkeuren waar en wanneer hij of zij dat maar wil. Zo komt het salaris nog sneller bij de medewerker terecht en verhoogt u uw medewerker- en klanttevredenheid.

Een eigen app als uitzendbureau. U hoeft geen grote landelijke speler te zijn met een groot ICT budget om deze moderne ontwikkeling aan uw flexwerkers en klanten aan te kunnen bieden.

Ga met uw tijd mee en zorg dat u met deze App een voorsprong heeft op uw concurrenten die deze service niet aanbieden.

Wij combineren online platformen en bedrijven
om onze werving- en selectiesoftware te versterken.