Te gebruiken door meerdere Recruiters

#nze gebruiksvriendelijke Recruitment CRM software geeft meerdere recruiters de mogelijkheid om te gelijk gebruik te maken van het systeem en voorkomt zo achterstanden en tijdverlies

👋 Wij helpen je graag verder!

Gebruik Uitzendplaats met al je recruiters

Software is zo goed als de mate waarin jij het gebruikt. Een recruiter heeft over het algemeen de neiging om alles in hun hoofd paraat te hebben. Maar dat kan vaak helemaal niet en is vooral niet handig in overdracht of op het moment dat je rustig op vakantie wilt. Om recruiters binnen jouw uitzendbureau goed samen te laten werken kan jij per recruiter een account aanmaken. Zo zie jij precies wie wat heeft gedaan, welke notitie door wie is geschreven en wat de status in van de voorgestelde gesprekken en welke afspraken per e-mail zijn gemaakt. Onze Recruitment CRM software is super handig en zeer overzichtelijk zodat men elkaar veel beter kan helpen en zo nog meer plaatsingen weet te maken.

Franck Antonides

Meer weten over deze functionaliteit? Ik vertel je er graag meer over!

050 – 800 32 85 info@flexsoftware.nl

Wij staan graag voor je klaar

Ons team bestaat uit software ontwikkelaars met kennis van de uitzendbranche. Zij worden enthousiast door slimme software te ontwikkelen dat het werk van uitzendbureaus leuker en eenvoudiger maakt.

  • Support met kennis over de uitzendbranche
  • Software is 24/7 bereikbaar
  • Volledige integratie met jouw uitzendbureau website

Gerelateerde berichten

Op de hoogte blijven van onze updates?

Flexsoftware update #1 Steeds meer uitzendbureaus weten ons te vinden waardoor wij hard groeien…

Inschrijven nieuwsbrief