Uitzendplaats Recruitment CRM software voor uitzendbureaus is een onderdeel van Webplaats | Software voor uitzendbureaus. Webplaats is een software bedrijf dat software voor uitzendbureaus ontwikkeld. Binnen Webplaats werken enthousiastelingen aan meerdere Internetprojecten die uitzendbureaus helpen nog beter te worden dan ze al zijn.

Verbinden

Uitzendplaats is, in combinatie met Vacatureplaats (platform voor vacatures) en CVplaats (platform voor Cv’s en makkelijk inschrijven), een online platform voor vacatures, kandidaten, bedrijven en uitzendbureaus.

Doel

Gezamenlijk hebben alle uitzendbureaus een landelijke dekking binnen iedere branche. Uitzendplaats loopt voorop met de nieuwste toepassingen van internet bij het zoeken naar en vinden van de juiste kandidaten/uitzendkrachten. Wij doorgronden de behoeften van de internetgebruiker en bieden de slimste mogelijkheden voor uitzendbureaus. Op die manier boeken we samen het beste resultaat. In de veranderende wereld waarborgen we de positie van uitzendbureaus en dragen we bij aan hun dagelijks succes door middel van onze vacaturebank: Vacatureplaats, in combinatie met onze werving- en selectiesoftware: Uitzendplaats. Zo zijn wij de partner van de intercedent.

Enthousiast

Uitzendplaats heeft een gratis integratie koppeling met uw uitzendbureau website. Kijk voor meer informatie op: Uitzendbureauwebsite.nl

Samenwerken als uitzendbureaus

Niet concurreren, maar samenwerken als uitzendbureau. Dat is waar Uitzendplaats voor staat. Uitzendplaats helpt uitzendbureaus bij het werven van nieuwe medewerkers en het maken van de juiste match tussen kandidaten en vacatures door middel van onze prachtig werving- en selectiesoftware. Dit maakt het ook mogelijk om door middel van de functie ‘publiek’ als uitzendbureaus samen te werken en zo gezamenlijk harder te groeien.

Vragen over Uitzendplaats Recruitment CRM software voor uitzendbureaus? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.