Easyflex verloningssoftware voor uitzendbureaus

Heeft u als uitzendbureau genoeg van tijdrovende administratieve processen, systemen die niet goed met elkaar communiceren en rondslingerende post-its? Breekt bij de gedachte aan een NEN-controle het zweet u uit?

Easyflex biedt voor uitzendbureaus zeer betrouwbare, stabiele en gebruiksvriendelijke verloningssoftware waar u op kunt vertrouwen.

Met Easyflex kiest u voor een brede basis met zeer veel mogelijkheden. Dankzij dit stevige fundament kunt u eenvoudig sturen op succesbepalende factoren, veel tijd besparen en meer grip krijgen op uw verloningsprocessen. Easyflex zit bovendien in de cloud. U kunt dus vanaf elke locatie werken.

Baalt u van dubbel werk in meerdere systemen? Easyflex heeft alles in één systeem. Naast verloning ook documentbeheer, planning, eigen app, digitaal signeren, slimme datavisualisatie én de beste service in de uitzendbureau branche.

Uitzendplaats heeft een directe koppeling met Easyflex, zodat u de match kunt maken in Uitzendplaats en de verloning kunt doen met de software van Easyflex.

Kijk voor meer informatie over Easyflex op: www.easyflex.nl