UBplus verloningssoftware voor uitzendbureaus

In 2001 zochten drie uitzendbureaus naar een manier om de administratie te automatiseren. Omdat geen enkel bedrijf een dergelijke dienst naar hun wens aanbood, ontwikkelden de drie organisaties zelf de software UBplus.

Het verloningsprogramma bleek zo effectief dat al snel andere bedrijven ook gebruik wilden maken van UBplus. Vanuit deze behoefte ontstond Uitzend Software Diensten BV.

In de afgelopen jaren heeft Uitzend Software Diensten BV bewezen een betrouwbare partner te zijn voor uitzendbureaus en behoort het tot één van de grote, vaste spelers binnen de uitzendsoftwaremarkt. UBplus heeft een volledige backoffice waar de verloning en facturering plaats vindt en kunnen aangiftes voor de verschillende instanties worden gemaakt.

UBplus is in 2017 overgenomen door HelloFlex group. Dit maakt dat zij samen het grootste verloningssoftware bedrijf voor uitzendbureaus zijn.

Uitzendplaats heeft met UBplus een aantal gezamenlijke klanten. Dit omdat programmeurs van Webplaats waar Uitzendplaats een onderdeel van is, UBplusWebsite, inmiddels Uitzendbureauwebsite.nl en UBplusOnline, inmiddels onlineUUR hebben ontwikkeld. Omdat UBplus is overgenomen en de verloningssoftware komt te vervallen heeft Uitzendplaats geen koppeling met UBplus gemaakt.

Kijk voor meer informatie over UBplus op www.ubplus.nl