Over Ons

Uitzendplaats is, in combinatie met Vacatureplaats (platform voor vacatures) en CVplaats (platform voor Cv’s en makkelijk inschrijven), een online platform voor vacatures, kandidaten, bedrijven en uitzendbureaus. Gezamenlijk hebben alle uitzendbureaus een landelijke dekking binnen iedere branche. Uitzendplaats loopt voorop met de nieuwste toepassingen van internet bij het zoeken naar en vinden van de juiste kandidaten/uitzendkrachten. Wij doorgronden de behoeften van de internetgebruiker en bieden de slimste mogelijkheden voor bedrijven, uitzendbureaus en werkzoekenden. Op die manier boeken we samen het beste resultaat. In de veranderende wereld waarborgen we de positie van uitzendbureaus en dragen we bij aan hun dagelijks succes door middel van onze vacaturebank: Vacatureplaats, in combinatie met onze werving- en selectiesoftware: Uitzendplaats. Zo zijn wij de partner van de intercedent.

Uitzendplaats is, in combinatie met Vacatureplaats en CVplaats, onderdeel van Webplaats B.V. Bij Webplaats werken enthousiastelingen aan meerdere Internetprojecten die bedrijven helpen nog beter te worden dan ze al zijn.

Samenwerken als uitzendbureaus

Niet concurreren, maar samenwerken als uitzendbureau. Dat is waar Uitzendplaats voor staat. Uitzendplaats helpt uitzendbureaus bij het werven van nieuwe medewerkers en het maken van de juiste match tussen kandidaten en vacatures door middel van onze prachtig werving- en selectiesoftware. Dit maakt het ook mogelijk om door middel van de functie 'publiek' als uitzendbureaus samen te werken en zo gezamenlijk harder te groeien.

Wij combineren online platformen en bedrijven
om onze werving- en selectiesoftware te versterken.