Website uitzendbureau

Naast onze uitzendbureau werving- en selectiesoftware leveren wij ook websites voor uitzendbureaus. Dit omdat u het meeste effect haalt uit onze software wanneer u dit met onze uitzendbureau website koppelt.

Internet speelt namelijk een steeds grotere rol. Kandidaten komen niet meer spontaan bij u langs om zich in te schrijven of om de vacatures te bespreken. Dit gebeurd tegenwoordig allemaal online. Het hebben van een goede website is daarom van groot belang, omdat uw vacatures en wellicht ook uw kandidaten goed gevonden moeten worden op het internet. Door onze uitzendbureau software te koppelen met de uitzendbureau website zorgen wij dat alle data centraal komt te staan, zowel intern als extern.

Bij Uitzendplaats zijn wij gespecialiseerd in (basis)websites die gericht zijn op uitzendbureaus. Onze (basis)website is mooi vormgegeven en houdt rekening met de specifieke wensen van uw uitzendbureau. Dit doen wij door gebruik te maken van uw eigen logo, een kleurenpalet van uw huisstijl, uw eigen teksten en eigen afbeeldingen.

Een voorbeeld van onze (basis)website vindt u op www.victoruitzendbureau.nl.

Geïnteresseerd? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Wij combineren online platformen en bedrijven
om onze werving- en selectiesoftware te versterken.