Functionaliteiten

Onze functionaliteiten zijn eigenlijk te veel om op te noemen. Daarom kunt u 2 maanden gebruik maken van onze software zonder dat u hoeft te betalen, zodat u onze functionaliteiten kunt ontdekken en kunt gaan toepassen. Hieronder een overzicht met de grootste functionaliteiten:

Snel en innoverend

Door de innoverende manier van programmeren is Uitzendplaats web-based en ontzettend snel. Webpagina's hoeven niet bij elke wijziging opnieuw geladen te worden waardoor u als recruiter nog efficiënter kan gaan werken.

Eenvoudig vinden van de juiste match

Wij koppelen uw vacatures automatisch aan de juiste kandidaat. Dit doen wij op het moment dat u een vacature heeft geplaatst, maar ook wanneer kandidaten zich bij u inschrijven. Uiteraard is het ook mogelijk om eenvoudig binnen uw vacatures en kandidaten te zoeken.

Extra verkoopkanaal (omzet)

U kunt kandidaten uit uw bestand, waar u niet meteen werk voor heeft, online publiceren. U zet hiermee anoniem uw medewerker op uw eigen website en/of op Vacatureplaats. Zodat bedrijven bij interesse u als recruiter / uitzendbureau kunnen benaderen voor meer informatie over de betreffende kandidaat. Dit zorgt voor meer aanvragen en omzet.

Samenwerking met andere uitzendbureaus

Elkaar als uitzendbureau helpen? Met onze werving en selectie software voor uitzendbureaus kunt u precies zien welke kandidaten uw collega uitzendbureau publiek aanbied. Bijvoorbeeld een schilder die u heel goed zou kunnen plaatsen bij uw klant. Uitzendplaats geeft u hierin inzicht (let op!, alleen bij de door u publiek gezette kandidaten). Contactgegevens kandidaten kunnen onderling in overleg tussen u en uw collega uitzendbureau worden uitgewisseld, uiteraard zult u hierin zelf onderling afspraken over moeten maken.

Inschrijfmodule op uw eigen website

U wilt natuurlijk één centrale plek waar u al uw kandidaten kunt beheren. Dit maken wij mogelijk door niet alleen de reacties van kandidaten op uw vacatures in uw omgeving te verzamelen, maar ook door het aanbieden van de inschrijfmodule CVplaats die u kunt inzetten op uw eigen website. U mist hierdoor nooit meer een kandidaat.

Een indruk van de recruiter toevoegen aan een kandidaat

Bij een publiekelijk kandidatenprofiel is het belangrijk dat u kunt aangeven over welke kwaliteiten uw kandidaat beschikt. Hiervoor hebben wij een functie: indruk recruiter. Hierin kunt u heel eenvoudig uw eigen eerste indruk van de kandidaat omschrijven, zodat uw klanten extra informatie over deze kandidaat kan lezen.

Aanmaken van een klant

Om kandidaten voor te stellen en vacatures te koppelen is het belangrijk om uw klanten bij te houden. Tevens kunt u per klant zien welke kandidaten u heeft voorgesteld en kunt u per klant notities (aantekeningen) bijhouden, zodat u weet wat er eerder met de klant is afgesproken.

Vacatures plaatsen op eigen website en op Vacatureplaats

Het plaatsen van een vacature is geheel gratis, evenals de reacties op uw vacature. Door middel van een eenvoudige koppeling plaatsen wij uw vacatures automatisch en direct op uw eigen website. Voor meer publiciteit omtrent uw vacatures hebben wij ook een gezamenlijke vacaturesite waar alle vacatures van uitzendbureaus en werving- en selectie bureaus voor werkzoekenden te vinden zijn, namelijk: www.vacatureplaats.nl.

Toegang tot data

Data wordt steeds belangrijker voor u als uitzendbureau. U wilt bijvoorbeeld eenvoudig terug kunnen vinden wie er in het verleden op welke vacatures hebben gereageerd en waarom hij of zij is aangenomen of afgewezen. Op Uitzendplaats kan dit allemaal vanuit uw eigen dashboard.

Eenvoudig zoeken naar kandidaten

U kunt met onze software eenvoudig zoeken in onze database met werkzoekenden. Niet alleen op zoekwoorden, maar ook direct binnen bijvoorbeeld de betreffende regio, branche, leeftijd, loonkosten en het geslacht.

Tegelijkertijd werken met meerdere gebruikers

Als bedrijf is het mogelijk om met alle collega's tegelijkertijd in het systeem te werken. U hoeft hiervoor alleen maar een extra contactpersonen aan te maken.

Koppeling met uw verloningssoftware

Werkt u met uw uitzendbureau met de verloningssoftware van UBplus, Helloflex, Easyflex, Your1Solutions? Dan kunt u uw kandidaten doorzetten naar uw verloningssoftware, op het moment dat u deze kandidaten verloond wilt hebben. U maakt dan de match op uw omgeving in Uitzendplaats en u regelt de verloning met de door u gebruikte verloningssoftware.

Koppeling InGoedeBanen (IGB)

Naast dat uw vacatures op uw website kunnen worden geplaatst koppelen wij ook met InGoedeBanen (IGB). InGoedeBanen zorgt voor verspreiding van uw vacatures naar 500 jobboards, social media en zoekmachines. De applicatie importeert direct uw vacatures vanuit uw omgeving op Uitzendplaats.

Corporate website Uitzendplaats

Het is mogelijk om uw eigen corporate uitzendbureau website door ons te laten maken. Kijk voor onze demo op: www.victoruitzendbureau.nl. Dit kunnen wij verzorgen voor een eenmalig bedrag vanaf slechts 2,495,- euro excl. BTW.

Koppeling met Payrollplaats (uitbesteding backoffice)

De juiste kandidaat gevonden? Breng dan uw nieuwe medewerker bij Payrollplaats op de loonlijst. Payrollplaats neemt uw personeel in dienst en neemt daarmee veel zorgen en risico's uit handen. Denk hierbij aan: ziekte, arbeidsongeschiktheid en onnodige kosten. Bovendien kunt u door middel van payroll uw mensen flexibel inzetten voor de duur van 5,5 jaar. Wij zorgen voor de uitbetaling van het salaris, pensioen, reserveringen, loonheffing, afdrachten, Arbodienst, debiteurenbeheer etc. Dankzij Payrollplaats kunt u als uitzendbureau uw kostbare tijd besteden aan het maken van de juiste match. Als uitzendbureau kunt u kwaliteit leveren aan uw klant, maar hoeft u zich geen zorgen te maken over audits en investeringen van geld en tijd om de certificering van NEN 4400-1 te behalen. Daarnaast beperkt u de risico's met betrekking tot slecht betalende debiteuren tot een minimum. Wilt u meer informatie ontvangen over de payroll dienst van Payrollplaats? Kijk dan op www.payrollplaats.nl of bel vrijblijvend met 050 - 210 10 08 om de payroll mogelijkheden te bespreken.

Gratis aanmelden

Wij combineren online platformen en bedrijven
om onze werving- en selectiesoftware te versterken.