Plezier in het maken van de juiste match

Bij onze werving- en selectiesoftware voor uitzendbureaus draait alles om de juiste match tussen vacatures en kandidaten.

Gratis aanmelden

Functionaliteiten

Eenvoudig vinden van de juiste match Wij koppelen uw vacatures automatisch aan de juiste kandidaat. Dit doen wij op het moment dat u een vacature heeft geplaatst, maar ook wanneer kandidaten zich bij u inschrijven. Uiteraard is het ook mogelijk om eenvoudig binnen uw vacatures en kandidaten te zoeken.

Extra verkoopkanaal (omzet) U kunt kandidaten uit uw bestand waar u niet meteen werk voor heeft online publiceren. U zet hiermee anoniem uw medewerker op uw eigen website en/of op CVplaats. Zodat bedrijven bij interesse u als recruiter kunnen benaderen voor meer informatie over de betreffende kandidaat.

Samenwerking met andere uitzendbureaus Elkaar aanvullen door gebruik te maken van de juiste data. Zo kan het zijn dat het ene uitzendbureau een schilder in zijn bestand heeft staan en het andere uitzendbureau deze heel goed kan plaatsen bij een van zijn klanten. Uitzendplaats geeft hierin inzicht, maar uiteraard geldt dit alleen voor gepubliceerde kandidaten. Contactgegevens zullen onderling in overleg tussen u en uw collega uitzendbureau worden uitgewisseld.

Integratie van vacatures en kandidaten op uw eigen website Wij bieden een WordPress API aan, waardoor uw webbouwer eenvoudig vacatures en kandidaten weer kan geven op uw eigen website. Mits deze WordPress ondersteund.

Inschrijfmodule op uw eigen website U wilt natuurlijk één centrale plek waar u al uw kandidaten kunt beheren. Dit maken wij mogelijk door niet alleen de reacties van kandidaten op uw vacatures in uw omgeving te verzamelen, maar ook door het aanbieden van de inschrijfmodule CVplaats die u kunt gebruiken op uw eigen website. U mist hierdoor nooit een kandidaat.

Een indruk van de recruiter toevoegen aan een kandidaat Bij een publiekelijk kandidatenprofiel is het belangrijk dat u kunt aangeven over welke kwaliteiten uw kandidaat beschikt. Hiervoor hebben wij een functie: indruk recruiter. Hierin kunt u heel uw eerste indruk van de kandidaat omschrijven, zodat uw klanten extra informatie over deze kandidaat ontvangt.

Kandidaten online voorstellen aan uw klanten Omdat u, uw klanten eenvoudig kunt bijhouden in onze werving- en selectiesoftware, is het voor ons heel eenvoudig om te zorgen dat u door middel van één druk op de knop een kandidaat aan uw klant(en) kan voorstellen.

Reacties van kandidaten bijhouden Alle reacties van kandidaten op vacatures worden bijgehouden en gekoppeld aan de betreffende kandidaten en vacatures, zodat u overzicht heeft en altijd weet op welke vacatures een kandidaat al heeft gereageerd.

Aanmaken van een klant Om kandidaten voor te stellen en vacatures te koppelen is het belangrijk om uw klanten bij te houden. Tevens kunt u per klant zien welke kandidaten u heeft voorgesteld en kunt u per klant notities (aantekeningen) bijhouden, zodat u weet wat er eerder met de klant is afgesproken.

Kosteloos vacatures plaatsen op uw eigen website en op Vacatureplaats Het plaatsen van een vacature is geheel gratis, evenals de reacties op uw vacature. Door middel van een eenvoudige koppeling plaatsen wij uw vacatures automatisch en direct op uw eigen website. Voor meer publiciteit omtrent uw vacatures hebben wij ook een gezamenlijke vacaturesite waar alle vacatures van uitzendbureaus en werving- en selectie bureaus voor werkzoekenden te vinden zijn, namelijk: www.vacatureplaats.nl.

Vacatures automatisch doorzetten Voor het bevorderen van de response op uw vacature via de ‘vacaturebooster’, kunt u bij het plaatsen van uw vacature eenvoudig aangeven dat uw vacature moet worden doorgeplaatst naar nog 10 andere gratis vacaturesites, zoals: Werk.nl, Jobbird, Joof etc. U creëert hierdoor een enorme response op uw vacature. Uiteraard wordt uw vacature ook weer verwijderd van de vacaturesites, zodra u de vacature bij ons op ‘Niet publiceren’ zet.

Toegang tot data Data wordt steeds belangrijker voor u als uitzendbureau. U wilt bijvoorbeeld eenvoudig terug kunnen vinden wie er in het verleden op welke vacatures hebben gereageerd en waarom hij of zij is aangenomen of afgewezen. Op Uitzendplaats kan dit allemaal vanuit uw eigen dashboard.

Eenvoudig zoeken naar kandidaten U kunt met onze software eenvoudig zoeken in onze database met werkzoekenden. Niet alleen op zoekwoorden, maar ook direct binnen bijvoorbeeld de betreffende regio, branche, leeftijd, loonkosten en het geslacht.

Tegelijkertijd werken met meerdere gebruikers Als bedrijf is het mogelijk om met alle collega’s tegelijkertijd in het systeem te werken. U hoeft hiervoor alleen maar extra contactpersonen aan te maken.

Koppeling met Ubplus (uitzendsoftware diensten) Werkt u met de verloningssoftware van UBplus? Dan kunt u uw kandidaten doorzetten naar UBplus, wanneer u deze kandidaten verloond wilt hebben. U maakt dan de match op uw omgeving in Uitzendplaats en u regelt de verloning met de software van Ubplus (Uitzendsoftware diensten).

Koppeling InGoedeBanen (IGB) Naast dat uw vacatures op uw website kunnen worden geplaatst koppelen wij ook met InGoedeBanen (IGB). InGoedeBanen zorgt voor verspreiding van uw vacatures naar 500 jobboards, social media en zoekmachines. De applicatie importeert direct uw vacatures vanuit uw omgeving op Uitzendplaats.

Corporate website Uitzendplaats Het is mogelijk om uw eigen corporate uitzendbureau website door ons te laten maken. Kijk voor onze demo op: www.victoruitzendbureau.nl. Dit kunnen wij verzorgen voor een eenmalig bedrag vanaf slechts € 1,950,- excl. BTW.

Koppeling met Payrollplaats (uitbesteding backoffice) De juiste kandidaat gevonden? Breng dan uw nieuwe medewerker bij Payrollplaats op de loonlijst. Payrollplaats neemt uw personeel in dienst en neemt daarmee veel zorgen en risico’s uit handen. Denk hierbij aan: ziekte, arbeidsongeschiktheid en onnodige kosten. Bovendien kunt u door middel van payroll uw mensen flexibel inzetten voor de duur van 5,5 jaar. Wij zorgen voor de uitbetaling van het salaris, pensioen, reserveringen, loonheffing, afdrachten, Arbodienst, debiteurenbeheer etc. Dankzij Payrollplaats kunt u als uitzendbureau uw kostbare tijd besteden aan het maken van de juiste match. Als uitzendbureau kunt u kwaliteit leveren aan uw klant, maar hoeft u zich geen zorgen te maken over audits en investeringen van geld en tijd om de certificering van NEN 4400-1 te behalen. Daarnaast beperkt u de risico’s met betrekking tot slecht betalende debiteuren tot een minimum. Wilt u meer informatie ontvangen over de payroll dienst van Payrollplaats? Kijk dan op www.payrollplaats.nl of bel vrijblijvend met 050 - 210 10 08 om de payroll mogelijkheden te bespreken.

Wij combineren online platformen en bedrijven
om onze werving- en selectiesoftware te versterken.